Grup Hepsi FanLari
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi FanLari

Hepsi fan club

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ne Şebnem Ferah ne Hepsi.. Bu yıl Eurovision'da Türkiye'yi Hadise temsil edecek

2 posters
YazarMesaj
Cemreci_qız
Yéni üyé
Yéni üyé
Cemreci_qız

Hanqi Grup Üyesi : Cemre
SiteMiz nasıL..* : Süper
Grup Hepsi Fan : GHepsiFan.Forumm.Biz Üyesi/

Ne Şebnem Ferah ne Hepsi.. Bu yıl Eurovision'da Türkiye'yi Hadise temsil edecek Empty
MesajKonu: Ne Şebnem Ferah ne Hepsi.. Bu yıl Eurovision'da Türkiye'yi Hadise temsil edecek   Ne Şebnem Ferah ne Hepsi.. Bu yıl Eurovision'da Türkiye'yi Hadise temsil edecek EmptySalı Ara. 09, 2008 1:55 pm

Türkiye'yi Eurovision'da kimin temsil edeceği düğümü sonunda çözüldü. Bir ara Hepsi grubunun adı geçerken Şebnem Ferah ile Hadise arasında gidip gelen TRT sonunda kararını Hadise'den yana kullandı.
Akşam gazetesinin haberine göre TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, bu yıl yarışmada Türkiye'yi Hadise'nin temsil edeceğini söyledi. TRT Genel Müdürü ‘Sponsorları iyi. Bu yüzden tanıtımı ucuza gelir’ dedi
Şahin, “Düzenlediğimiz anketin sonucunu dikkate alarak bizi Hadise’nin temsil etmesine karar verdik” diye konuştu. TRT, Mayıs 2009’da Moskova’da yapılacak yarışma için aday sayısını ikiye indirmiş, Şebnem Ferah ile Hadise finale kalmıştı.
HADİSE'NİN ŞOVU ÇOK GÜZEL
“Ben henüz Hadise’yle tanışmadım, görüşmedim” diyen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, neden Hadise’de karar kılındığını ise şu sözlerle anlattı: Kliplerini izledim. Çok iyi şov yapıyor. Güzel bir hanımefendi. Yurtdışında yaşadığı için yabancı dili de çok iyi. Bir de çok iyi sponsorları var. EMI, önemli bir marka ve Hadise’nin sponsorluğunu yapıyor. EMI’ın bu konumu nedeniyle, TRT’nin tanıtım konusundaki eksikliklerinin de giderileceğini düşünüyorum. Birçok şey, bu sponsorluk sayesinde TRT’- ye maliyeti daha az olacaktır...
Kiss.The.Liqe
Yéni üyé
Yéni üyé

Hanqi Grup Üyesi : Eren Bakıcı
SiteMiz nasıL..* : BayıLdm
Grup Hepsi Fan : <marquee>GHepsiFan.Forumm.Biz Üyesi</marquee>

Ne Şebnem Ferah ne Hepsi.. Bu yıl Eurovision'da Türkiye'yi Hadise temsil edecek Empty
MesajKonu: Geri: Ne Şebnem Ferah ne Hepsi.. Bu yıl Eurovision'da Türkiye'yi Hadise temsil edecek   Ne Şebnem Ferah ne Hepsi.. Bu yıl Eurovision'da Türkiye'yi Hadise temsil edecek EmptySalı Ara. 09, 2008 1:56 pm

sağol Jnm sewiniodk o kdar (:

Ne Şebnem Ferah ne Hepsi.. Bu yıl Eurovision'da Türkiye'yi Hadise temsil edecek
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hepsi c@fé
» Grup Hepsi Hakkında
» Hepsi'nin İnternetle Arası
» hepsi qRußunun cemRe haqqında düşündüqleRi